неделя, 20 декември 2009 г.

относно прозата и предстоящите празници


Уважаеми читатели,
Тъй бързо и неусетно дойде края на тази динамична за мен, а предполагам и за голяма част от вас 2009та година. Възползвам се от възможността да ви пожелая весело посрещане на коледните празници и новата 2010та. Дано както казват е "харна и хонорарна" и ни донесе много здраве, щастие, късмет, любов и успехи в това с което се занимаваме.
По отношение на бранша бих желал да си пожелая да има работа за най-добрите.
По повод на картинката, тази година беше изключително непостоянна, а мястото което не се е променило, поне в моите очи е това на снимката, Родопите, гарата в родното място на баща ми - село Бяга, близо до Брацигово и Пещера. Едно райско място, което си заслужава да се посети заради все още девствената природа и готините хора.
Пожелавам всеки да намери за себе си такова място, без значение, дали е реално или виртуално или може би духовно, където да се откъсва от света в който се затваряме и да намери това което търси и което му се изплъзва в това, което наричаме реалност.
Благодаря ви, че четете това и се надявам да ви допада и да продължавате ... ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!
п.с. на снимката до мен(отдясно) е братовчед ми, беше готина разходка до вилата...

3 коментара:

  1. и така, понеже никой не коментира искам да ви провокирам, пишете бе хора, ако не ви харесват темите може да пишете, за да сменя темите, за са ви интересни! благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  2. Уважаеми, приятелю :)
    Благодаря ти за пожеланията, да ти се връщат! Надявам се и ти да си прочел моята картичка.
    А относно бранша...освен да кажа: "Добре, че сме от най-добрите!" :), че се обричаме на без_работа през идващата 2010 година.
    Я сложи някоя картинка, по-лесно да преглъщаме материала :)
    Най-сърдечни поздрави от мене!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за хубавите думи, надявам се да съм поосвежил малко материала! картичката я получих, много ми хареса! не се съмнявам, че за теб ще има работа!аз го написах реалистично, не оптимистично, така и така работата е малко, поне да остане за добрите! и колкото и нескромно да звучи - ние се знаем!!! ;р

    ОтговорИзтриване