четвъртък, 9 юли 2009 г.

въведение

Уважаваеми читатели,
Причините да пиша са две. Първата е,че искам да споделям с вас мнението си за актуални теми касаещи архитектурата, изкуството и социалния живот в България и по света. Втората и най-определяща за съществуването на този блог е наличието на свободно време, на което се радвам от изветно време насам. Причината за свободното ми време, както можете да предположите е, че съм по-малко ангажиран с работата си, нещо, което до преди полувин година не можех да си представя!
Бранша наречен за по-кратко стрителен е многолик и шарен. За годините, в които работя в него имам едва бегла представа и все пак по мое мнение си струва човек да се запознае с него.
Работя вече от близо шест години, като основната част от времето по време на разцвета на строителния бранш. Не ме разбирайте погрешно, като казвам строителен, в него включвам инвестиране, проектиране, както и всички други участващи в инвестиционния процес. По никакъв начин не желая да определям чия е главната или водеща роля в този процес, първо защото темата е безкрайна, второ защото съм пристрастен като архитект и трето, че съм се научил да уважавам всеки един от специалистите, с които ми се налага да работя.
Целта на този блог не е да ви говоря за себе си, а да споделя опита си и мнението си по въпроси, които вълнуват младите хора в България и по конкретно тези от вас, които не са безразлични към проблемите с градското планиране, екстериора и интериора на сградите, които населяваме, както и редица други социални проблеми пряко или косвено свързани с обитаването. Ще направя всичко възможно да бъда обективен и да не налагам своето лично мнение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар